Beyuna ontwikkeld en produceert hoogwaardige voedingssupplementen 100% natuurlijk zonder synthetische vul- bind- plak of glansmiddelen.

Beyuna is een Nederlands bedrijf met natuurlijk voedingssupplementen van hoogwaardige kwaliteit, waarbij geen gebruik wordt gemaakt van synthetische vul- bind- plak of glansmiddelen. Beyuna gebruikt vul-middelen uit de natuur zoals alfalfakruid en barleygrass.

Beyuna wil een nadrukkelijke rol spelen om consumenten bij te staan in hun streven en verlangen naar een gezond leven. Door optimale bewustwording te realiseren over de eigen gezondheid bij de consumenten. Bewustwording is voor ons de basis om te streven naar een gezond leven. Rijkdom komt van binnen, niet van buiten.

Beyuna producten

Het productenscala van Beyuna is op elkaar afgestemd. Zo zijn er geen overbodige producten ontwikkeld maar zorgen de verschillende producten voor een perfect samenspel. Alleen de beste ingredi├źnten worden geselecteerd en deze worden met zorg en precisie verwerkt tot eindproducten die aan diverse keurmerken en standaarden voldoen.

Keurmerken

Vitamines

Mineralen